Traject

De uitreiking van de High Growth Awards vindt plaats op 23 november 2017 in de Eneco EnergyCampus te Utrecht. Wil jij ook schitteren op dit podium? Meld je dan nu aan. Het traject bestaat uit een aantal stappen:

Stap 1

Na aanmelding word je gevraagd om een aantal documenten naar de organisatie van de High Growth Awards te sturen. Dit betreft de jaarrekeningen van 2014, 2015 en 2016 (of een accountantsverklaring), een organisatie omschrijving, jouw visie op groei (je ontvangt hiervoor een formulier), een logo en een foto.

Stap 2

Er wordt contact met je opgenomen voor het inplannen van een selectiegesprek met onze partners.

Stap 3

In oktober komen de regiojury’s samen en worden de genomineerden bekend gemaakt.

Stap 4

De landelijke uitreiking vindt plaats op 23 november 2017 in de Eneco EnergyCampus. Op deze avond worden de regionale winnaars, de winnaars van de themaprijzen, de publieksprijs en de overall winnaar bekend gemaakt. De uitreiking begint om 16:30 en duurt tot 21:00.

Themaprijs

Naast de regioprijzen zijn er een drietal themaprijzen te winnen. De bedrijven die deze themaprijzen winnen, worden ook bepaald door de landelijke jury.

Publieksprijs

Sinds drie jaar reiken we teven een publieksprijs uit een onderneming die door haar omgeving wordt gezien als het rolmodel voor andere groeiende bedrijven. Voorafgaande aan de uitreiking in november kan er door het netwerk van de deelnemer online worden gestemd op het bedrijf. De drie bedrijven met de meeste stemmen, gaan door naar de finale. Tijdens de finale mag de zaal uit de drie finalisten hun voorkeur kiezen.

Wie is het beste groeibedrijf van Nederland?