Eerdere winnaars

De High Growth Awards worden al sinds 2008 georganiseerd. Eerdere winnaars waren onder andere:

Groeibedrijf


AWL-Techniek

AWL-Techniek is dé specialist als het gaat om state-of-the-art geautomatiseerde lasmachines. Momenteel heeft AWL productiefaciliteiten in Nederland,Tsjechië en China en is er een strategisch partnerschap met JR Automation in Amerika. Met een vakkundig en toegewijd team van 400 medewerkers, creëren en bouwen zij machines die voldoen aan de eisen en wensen van haar klanten. Creativiteit, open communicatie en kennis van alle gangbare verbindingsprocessen zorgen ervoor dat AWL in staat is een groeistrategie van 15% te handhaven. De primaire focus ligt bij de automobieltoeleveranciers, waarbij hoog volume, snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

Bezoek website

Groeibedrijf


Lampdirect.nl

 

LampDirect.nl (Any-Lamp BV) is een zeer jong, internationaal en dynamisch bedrijf. Met maar liefst 15 webshops in meer dan 11 verschillende talen, zijn wij actief in heel Europa en ontvangen wij op onze internationale website orders vanuit de hele wereld. Ons team is een mengeling van jonge mensen uit heel Europa (en zelfs uit Nieuw-Zeeland), die niet alleen samen werken, maar ook een echte ‘familie’ vormen.

 

Bezoek website

Groeibedrijf


Label A

Label A bestaat sinds 2008 en is Internet bureau dat met veel passie aan online producten en diensten bouwt. In 2010 introduceerden we de startup Bynder, een branding automation tool. Met Bynder (dochteronderneming) bedienen inmiddels wereldwijd klanten met Software as a Service en hebben ruim 200 medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Bezoek website

Groeibedrijf


Abovo Media

Abovo Media is één van de weinige mediabureaus in Nederland die écht full-service is. Met creatie en media onder één dak. Zowel online als offline. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en snelle schakelacties, wanneer uitingen bijvoorbeeld om een aanpassing vragen om het gewenste effect te realiseren. Daarnaast is Abovo Media uniek vanwege het feit dat het een eigen ICT- en innovatieafdeling heeft. Deze afdeling, ontwikkelt diverse unieke en handige tools voor onze klanten.

Bezoek website

Groeibedrijf


AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met onze producten automatiseren we bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware.

Bezoek website

Groeibedrijf


Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is crazy about chocolate and serious about people. De drijfveer? Een wereld met 100% slaafvrije chocolade. De social enterprise maakt er één grote competitie van met andere chocolademerken. En daarbij maakt zij haar winnaarsmentaliteit waar. Tony’s Chocolonely verwacht in 2015 namelijk een omzet van 17,6 miljoen. Dat is een indrukwekkende stijging van ruim 75% ten opzichte van vorig jaar.

Bezoek website

Groeibedrijf


DMT Environmental Technology

DMT is marktleider in het opwaarderen van biogas met een zelf ontwikkelde technologie. De bron voor dit gas kan mest zijn of groente, tuin- en fruitafval. Het natuurlijke gas ontstaat door dit afval te verzamelen en te laten vergisten. Met een CarborexMS installatie van DMT wordt het gezuiverd waarna het geschikt is voor huishoudelijk gebruik of als brandstof voor auto’s. Wanneer gewenst koppelt DMT de installatie aan het bestaande gasnetwerk zodat consumenten in de wijde omgeving kunnen profiteren van het milieuvriendelijke gas. DMT is ambitieus, groeit snel en telt op het moment 55 medewerkers. Naast het opwaarderen van gas levert DMT ook technologie voor ontzwaveling en waterzuivering, wereldwijd.

Bezoek website

Groeibedrijf


Securelink

Wij bieden focus en ervaring op managed security services, een uitgebalanceerd aantal oplossingen, geïntegreerde security en infrastructure specialisatie, uitstekende vendor relaties en hoge klanttevredenheid. Onze innovatieve dienstverlening, persoonlijke klantbenadering en resultaatverplichting, in combinatie met de oplossingen die gepresenteerd worden in een vijftal thema’s en gebaseerd zijn op de SecureLink best practices én de producten van de security en infrastructure vendors uit ons portfolio, bieden u zekerheid en continuïteit.

Bezoek website

Groeibedrijf


Logistic Force

Wij geloven in ”de kracht van mensen”, het menselijk kapitaal is voor ieder bedrijf van groot belang. Bij Logistic Force is deze stelregel een rode draad door de gehele organisatie! Zoals U in onze organigram kunt zien hebben we mede partners in iedere werkmaatschappij. Naast de bindende en boeiende werking halen we hier ook extra ondernemerschap en energie naar boven, waar we allen een boost van krijgen.

Bezoek website